Gå videre til innholdet

Betal senere med

  Brukerens tilstand og

  Vilkår for bruk

  Oversikt

  Dette nettstedet drives av Alavera. På hele nettstedet refererer begrepene "vi", "oss" og "vår" til Alavera. Alavera tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester tilgjengelig fra dette nettstedet til deg, brukeren, på betingelse av at du godtar alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

  Ved å besøke nettstedet vårt og/eller kjøpe noe fra oss, deltar du i vår "tjeneste" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser for bruk ("vilkår for bruk", "vilkår"), inkludert de tilleggsvilkårene og retningslinjene det henvises til her og/eller som er tilgjengelige via hyperkobling. Disse tjenestevilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og/eller innholdsleverandører.

  Vennligst les disse vilkårene for bruk nøye før du besøker eller bruker nettstedet vårt. Ved å besøke eller bruke en hvilken som helst del av nettstedet godtar du å være bundet av disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke besøke nettstedet eller bruke noen av tjenestene. Hvis disse vilkårene for bruk betraktes som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk.

  Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til i den nåværende butikken, omfattes også av vilkårene for bruk. På denne siden kan du når som helst sjekke de mest aktuelle vilkårene. se siste versjon av vilkårene for bruk. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte enhver del av disse vilkårene.

  Gratis frakt

  Gratis frakt innen Norge. Med Track & Trace!

  24/7 Kundserviceee

  Vår kundeservice er tilgjengelig døgnet rundt

  100 % säker betalning

  En garanti for 100 % sikre betalinger på nettstedet vårt!

  Over 5000+ fornøyde kunder!

  Med mange fornøyde kunder tilbyr vi de beste produktene!